Zgjidhjet qe shtojne vleren e biznesit tuaj

XOXO

Xoxo eshte nje aplikacion i zhvilluar ne platformen android dhe iOS, dhe sherben per komunikimin midis perdoruesve te tij me ane te telefonatave dhe mesazheve text.Falas. Eshte zhvilluar mbi gjuhen java (android) dhe objective C (ios).

Balkanweb News Reader

Shfletues dixhital i lajmeve.Applikacion i ndertuar ne platformen Android dhe iOS, nëpërmjet të cilit do mund të lexohen lajmet me të fundit në kohë reale kur pajisja (tablet, smartphone) ka akses në Internet. Por jo vetem.Te gjitha lajmet,e ngarkuar në app kur ishte online, mund të lexohen edhe kur pajisja nuk është e lidhur me internetin.

VizionPlus News Reader

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim

Rruga e Dibres, Tirane, Shqiperi
+355 69 47 57 053