How to be Our Partners

Lorem ipsum dolor amet adipisicing elit, sed do eiusmod incididunt ut labore et dolore. Praesent bibendum felis a sem pulvinar, quis aliquet dui aliquet.

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea consequat consectetuer adipiscing elit. Nunc suscipit. Suspendisse enim arcu, convallis non, cursus sed, dignissim et, est. Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

Sherbimet qe ofrojme

1
Cloud Applications.Zhvillojme dhe mirembajme aplikacione ne "cloud".Program per menaxhim klinike 3 ne 1.I perbere nga 3 module qe funksionojne si nje i vete. Inteligjent per menaxhimin dhe mire funksionimin e klinikave.Ne te perfshihen menaxhimi i pacienteve ku mbahen kartelat, faturat, historiku dhe cdo gje qe ka te beje me pacientin ne klinike. Risija i ketij softi eshte ne menaxhimin e punonjesve ku perllogaritjet pagesa per secilin punonjes, bazuar dhe ne komisionin e tyre dhe jep statistika ne kohe reale qe rrisin eficensen e klinikes. Gjithashtu, programi siguron menaxhimin e magazines se klinikes.
Portali restorante i programuar me teknikat me te fundit te PHP sic eshte Symfony.Portal i pasur me informacione te ndryshme nga kulinaria,lajme aktuale,showbiz e shume te tjera.Perdoruesit mund te jene interaktiv.Te jep konformitet dhe siguri ne punen e per ditshme.
2
Mobile Applications.Software House zhvillon aplikacione mobile Android dhe iPhone.Xoxo eshte nje aplikacion per platformen android dhe IOS, dhe sherben per komunikimin midis perdoruesve te tij me ane te telefonatave dhe mesazheve text. Eshte zhvilluar mbi gjuhen java (android) dhe objective C (ios). Krahas aplikacioneve te tjere xoxo ofron numra per perdoruesit dhe telefonata jasht operatoreve te tjere!
3
Web Host Mail.Prane nesh mund te gjen sherbimet e mail server, domain, hosting dhe mirembajtjen e faqeve web.
Rruga e Dibres, Tirane, Shqiperi
+355 69 47 57 053